Meester Patissier Bonbons luxe doos dichte deksel

€ 17
50

Nick van Doorn heeft in 2025 met succes de Meesterproef afgelegd en mag zich vanaf nu officieel Meester Patissier noemen. Hij is de eerste Meester Patissier in de geschiedenis van Amsterdam.

Een bekroning op jaren van toewijding, vakmanschap en liefde voor het patisserie-ambacht.

Als onderdeel van zijn Meesterproef creëerde hij twee bijzondere bonbons, opgedragen aan zijn oud-werkgevers en leermeesters: Cees Holtkamp en Nico Meijles. Een eervol eerbetoon dat traditie en vernieuwing samenbrengt.

Deze titel markeert het begin van een inspirerend nieuw hoofdstuk vol innovatie, smaakbeleving en meesterschap.

Let op: bij temperaturen boven de 22 C°, versturen wij helaas geen chocolade producten per post!

Nick van Doorn successfully completed the Master’s Examination in 2025 and may now officially call himself a Master Pastry Chef. He is the first Master Pastry Chef in the history of Amsterdam.

A crowning achievement after years of dedication, craftsmanship, and a deep passion for the art of pastry.

As part of his Master’s Examination, he created two exceptional bonbons, dedicated to his former employers and mentors: Cees Holtkamp and Nico Meijles. An honorable tribute that unites tradition and innovation.

This title marks the beginning of an inspiring new chapter, filled with creativity, flavor, and true mastery.

Please note: at temperatures above 22 C°, we unfortunately do not send chocolate products by mail!

Zonder alcohol gewenst?
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

* Dit product kan in de winkel worden afgehaald.
* Dit product kan per koerier worden geleverd in:
Amsterdam, Duivendrecht, Diemen, Zuidoost en Amstelveen.

* VERZENDING IN NEDERLAND
Dit product kan ook per post in Nederland verzonden worden. Hiervoor kunt u naar het overzicht assortiment gaan en daar 'verzending in Nederland per post' kiezen. Let wel op dat u geen producten in uw winkelmand heeft die niet verzonden kunnen
worden!

Bonbon Assortiment




Allergene stoffen

Gluten Melk Noten Pinda Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 21 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C

Probeer ook eens deze producten...

Beste Bonbon van Nederland

Beste Bonbon van Nederland

Per 4 stuks Beste bonbon van Nederland De prestigieuze prijs “Beste Bonbon van Nederland 2020”, georganiseerd door het Nederlands Patisserie team is dit jaar gewonnen door Niels Verweij. Niels heeft voor zijn creaties al meerdere prijzen gewonnen in zowel nationale als internationale competities. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde bedrijven in onder andere Londen, San Francisco en Dubai. Inmiddels alweer ruim 4 jaar werkzaam bij Patisserie Linnick in Amsterdam. De jury oordeelde: “Niet alleen een lust voor het oog maar ook een prachtige combinatie van smaken”. De beste bonbon van Nederland “Sumi” is exclusief verkrijgbaar bij Patisserie Linnick. – Karamel van zwarte Japanse suiker – Yuzu mandarijnen ganache melkchocolade – Zwarte sesam praline, met sansho peper Let op: bij temperaturen boven de 22 C°, versturen wij helaas geen chocolade producten per post! Per 4 pieces Best Bonbon of the Netherlands The prestigious award “Best Bonbon of the Netherlands 2020”, organized by the Dutch Patisserie team was won this year by Niels Verweij. Niels has already won several awards for his creations in both national and international competitions. He has gained a lot of experience at renowned companies in London, San Francisco and Dubai, among others. He has now been working at Patisserie Linnick in Amsterdam for over 4 years. The jury judged: “Not only a feast for the eyes but also a beautiful combination of flavors”. The best bonbon of the Netherlands “Sumi” is exclusively available at Patisserie Linnick. - Caramel of black Japanese sugar - Yuzu tangerine ganache milk chocolate - Black sesame praline, with sansho pepper Note: at temperatures above 22 C°, we unfortunately do not send chocolate products by mail!
17
50